• Maandag - Zondag 9.00 u - 18.00 u
  • Mail Ons!

Algemene dakwerken

Algemene dakwerken

Nieuwbouw daken, dakrenovaties, dak herstellingen en dakreiniging

 

DC Dakwerken Limburg - algemene dakwerken - Nieuwbouw daken, dakrenovaties en dak herstellingen.

Wij zijn een dakdekkerbedrijf uit hartje Limburg, met de nodige ervaring voor alle soorten hellende en platte daken, staan in voor algemene dakwerken, dakrenovaties, dakherstellingen en reinigen van daken. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakbedekking, van pannen tot leien en tegels op hellende daken en roofing, epdm, enz. voor de platte daken. Zowel isolatiewerken, dakkapellen, dakvensters en lichtkoepels, afvoeren zoals goten, hanggoten, bakgoten en de bekleding ervan.

Dakwerkzaamheden zoals Dakreiniging & Ontmossen van daken zijn wij voorzien van eerstekeus materiaal om dit te realiseren, vraag vrijblijvend een gratis dakwerken offerte aan. 

algemene dakwerken limburg

Algemene Dakwerken

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakbedekking, van pannen tot leien en tegels op hellende daken en roofing, epdm, enz. voor de platte daken. Zowel isolatiewerken, dakkapellen en dakvensters.

dakrenovatie - renoveren van daken

Dakrenovaties

Laat je dak renoveren met de juiste begeleiding, wij verzorgen vanaf de afbraak van daken tot de constructie en de afwerking ervan. U kan voor elk type dakrenovatie bij ons terecht.

isoleren van daken - dakisolatie

Isoleren van daken

Daken isoleren volgens de normen, contacteer ons voor info. Je dak laten isoleren doe je beter van de eerste keer goed. Voldoende rendement verkrijg je door te kiezen voor de juiste dakisolatie.

dak herstellingen en dakreparatie

Dak herstellingen

Daklekkages, stormschade of andere dak problemen, wij zijn er om u verder te helpen. Wij herstellen daken van elk type, platte of schuine daken met elk type dakbedekking.

dakgoten

Dakgoten

Dakgoten, bakgoten en andere types van afwatering zijn voor DC Dakwerken geen enkel probleem, als het nu gaat over het vernieuwen van bestaande dakgoten of de herstelling ervan.

dakreiniging - ontmossen van daken

Ontmossen - Dakreiniging

Laat je dak ontmossen en verwijder die schadelijke mossen, moswortels groeien tussen elke spleet en beschadigen de dakbedekking. Geen last van dakmossen maar van een vuil dak, kies dan voor een dakreiniging.

Stel uw plannen niet langer uit, vraag vandaag nog je gratis dakwerken offerte aan!

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image